De volgende Truckrun is over

Gastenboek

Plaats een nieuw bericht


Karakters over: 160

tot op de trukrun 2012
Geplaatst op: 13-7-2012 / 13:06 -
Ik heb nu vakantie, samen met een groot aantal collega's kijken we weer uit naar september van dit jaar. Natuurlijk rijden we weer mee! Misschien klim ik dit jaar wel even op het podium om een liedje te zingen als er tijd voor vrij is, ik zal in ieder geval mijn orkestbanden meenemen (en dan niet meer zeuren he Laurens ). Groetjes Kees de Jong (Google eens een keertje op: Kees zingende DJ)
Geplaatst op: 27-6-2012 / 10:40 -
Hallo mensen van de truckrun als ik zie welke artiesten er komen lijkt het weer een fijn feestje te worden
Geplaatst op: 23-5-2012 / 17:35 -
hoi waneer komen er leuke mensen op treden
want altijd de zelfde mensen op treden word ook saai vind ik zelf
de meesten mensen zijn al zo vak geweest ik hoor het wel of zie het wel gr van mieke :|
Geplaatst op: 12-2-2012 / 17:24 -
hoi bedankt voor de fotos
zijn leuk en goed mooi en ik heb er weer zin in
ja dit jaar in de truckrun tot september en op tijd op geven doe ik wel altijd
tot snel gr van mieke sprengers doeiiii :-):-)
Geplaatst op: 06-2-2012 / 16:45 -
hoi waneer komen de fotos er op te staan duurt wel lang zeg kijken of ze mooi zijn en gelukt zijn hoplijk duur niet lang meer gr van mieke
Geplaatst op: 04-10-2011 / 16:52 -
het was voor mij de eerste keer, en vond het super leuk. ik had elf nooit gedacht dat wij chauffeurs met een truck deze mensen zo veel plezier konden geven.
in 1 woord geweldig . ben er volgend jaar zeker weer bij. o ja en bij deze organisatie jullie hadden het super voor elkaar. groetjes Harold
Geplaatst op: 24-9-2011 / 20:36 -
het was leuk volgendjaar ga ik er nog is naar doe michssien nog is in een amerikanse vrachtawen :-
Geplaatst op: 24-9-2011 / 18:35 -
hoi was heel erg leuk en mooi weer en de op treden was heel erg leuk met sieneke en fotos gemakt en zingen dansen
volgend jaar ben ik er zeker weer bij waneer komen de fotos op truckrun te staan tot volgens jaar gr van mieke doeiiiiiiiiii
Geplaatst op: 23-9-2011 / 21:59 -
Volgend jaar gaan we nog harder toeteren of niet dan ? wist niet dat er werkelijk zo'n zeikerds bestaan. Ik vond het een heerlijke dag en ga volgend jaar zeker weer mee. Super dankjewel allemaal.
Geplaatst op: 23-9-2011 / 18:37 -
Beste iedereen,
Ik heb genoten van de Truckrun 2011. Vond het een hele ervaring. Ik ben er trots op dat 16 van mijn collega's van Lensveld zich zo voor hun medemens inzetten! Top! En natuurlijk een groot compliment voor de organisatie, klasse!
Hopelijk ben ik er volgend jaar weer bij. Tot 15 september 2012!

Groet, Ben Smit
Geplaatst op: 22-9-2011 / 09:38 -
Namens de DHL chauffeurs wederom bedankt voor de geslaagde Truckrundag !!!!
Tot volgend jaar!

Geplaatst op: 21-9-2011 / 21:34 -
Mijn voorganger heeft helemaal gelijk. Ik ben er volgend jaar weer bij. Dit jaar was het weer super. Stichting truckrun valkenswaard ga zo door.
Geplaatst op: 20-9-2011 / 19:31 -
Tja..., voor de Harold die dit de meest irritante zaterdag vond..: ik vind je nogal bekrompen denken omdat je het hebt over asociaal claxoneren en CO2-uitstoot en duurzame tijd. Probeer je eens voor te stellen (als dit sowieso al lukt) wat het voor de mensen betekende, die naast de chauffeur mochten zitten. Veelal toch verstandelijk gehandicapten die dan 1 dag per jaar (!) een wel heel bijzonder uitstapje hebben. Dat die vooraf al gespannen zijn, dat de familie/begeleiding dit vaak net zo enthousiast beleeft. De mensen speciaal langs de kant gaan staan om even terug te wuiven. Dat er een hele organisatie achter zit. Dat ik zelf enkele malen per jaar op locaties of "on the road" een soortgelijke (mid)dag mee bezorg. Dat je dan nog eens goed beseft dat je zelf eigenlijk niets te klagen hebt als je deze mensen op deze manier blij kunt maken. Dat je begeleiding en familie ziet en daar ook contact mee hebt op zo'n dag. En dat je respect krijgt dat er mensen voor andere mensen in deze samenleving zich zo (moeten) inzetten. Dat deze passagiers deze kans krijgen om even lekker er uit te zijn. Dat andere mensen (misschien jij, ik en anderen) zelf kunnen bepalen wat ze wel en niet willen. Keuze voor een vakantie maken. Misschien wel de Formule 1 geweldig vinden (óók brandstof verspilling..). Inderdaad, op die manier kun je in hokjes blijven denken. Ik weet wel dat er nu al weer mensen bezig zijn met de organisatie voor een volgende keer, of andere soortgelijke ritten. Respect daarvoor, maar vooral ook het tevreden gevoel als de werkelijke datum dan weer daar is. Ik heb zelf al weer een paar datums voor 2012 in de agenda staan. Dat andere mensen ook eens een dag van mijn hobby mee kunnen genieten. En dan zal inderdaad weer getoeterd worden. "Helaas" hoort dat bij blijdschap. Zie de voetbalwedstrijden maar eens... Geluid zal altijd blijven horen bij enthousiasme. Helaas zullen er altijd wel "een Harold" (of mogelijk denk ik wel meer namen) zijn, die dit niet zullen begrijpen. Maaaarrr, dat is slechts mijn persoonlijke mening. Mijn denkwijze zal misschien door anderen ook niet helemaal gewaardeerd worden. Maar gun anderen dan dat ene pleziertje per jaar ! Organisatie, vrijwilligers, bedrijven : CHAPEAU voor dit gebeuren !!!
Geplaatst op: 20-9-2011 / 08:49 -
Ik en mijn collega's van Voets Transport uit Eersel hebben ook weer erg genoten van de Truckrun en zeker ook van het feest na de run. We zijn volgend jaar zeker weer van de partij!
Geplaatst op: 19-9-2011 / 21:42 -
Het was een erg leuke dag geweest, ik heb er erg van genoten, bij mijn broer in de vrachtwagen. geweldig.
Jos van de Borne
Geplaatst op: 19-9-2011 / 19:56 -
Hoi beste organisatie,

Wij willen hier toch even kwijt dat wij ontzettend genoten hebben van de sfeer die bij de truckrun aanwezig is wat is dit toch een geweldig publiek om voor op te treden
Groetjes,
DuoNL
Chris en Williejan
www.duonl.nl
Geplaatst op: 19-9-2011 / 10:49 -
sorry een tiep foutje
groetjes niels van beers uit veldhoven
Geplaatst op: 18-9-2011 / 19:02 -
hallo
ik heb er van genoten van de truckrun valkenswaard ik wil alle chauffeur van wagen 86 van transport bedrijf
bedanken voor de gezellige tocht ook voor zijn collega.s van transport bedrijf voets wil ik bedanken volgendjaar kom ik zeker weer naar de truckrun dan ga ik weer bij transsport bedrijf voets in de vrachtwagen
groetjes niels
voets uit eersel
Geplaatst op: 18-9-2011 / 18:58 -
Geweldig dat jullie deze dag organiseren voor deze mensen. Alleen 1 kanttekening voor wij als berijders van de route die jullie volgen. Op deze dag is het haast onmogelijk om op een fatsoenlijke manier de wegen te volgen. Er zijn ook mensen die gewoon moeten werken, en er is haast geen doorkomen aan als jullie in 1 colonne rijden. Splits dit op in groepen van een aantal vrachtwagens, probleem opgelost. Verder moeten deze groep mensen natuurlijk genieten van dit bijzondere initiatief.
Geplaatst op: 18-9-2011 / 12:40 -
Hallo allemaal wat heb ik met iedereen erbij een geweldige dag gehad.
Het was de eerste keer, maar zkr niet de laatste. Het genot van iedereen is zooo groot. Ik wens stichting truckrun Valkenswaard veel succes bij het volgende organiseren van deze mooie dagen. toppie hoor.
Geplaatst op: 17-9-2011 / 21:59 -
Het was weer helemaal geweldig. Onze Niek leeft hier een jaar naar toe. Hij straalde de hele dag!
Dank je wel alle vrijwilligers, chauffeurs en omwonenden die dit superevenement mogelijk maken!
Geplaatst op: 17-9-2011 / 19:11 -
het was weer geweldig deze truckrun. mooi hoe die kinderen en andersvaliden zichzelf zo amuzeren!!! voor hun is dit een geweldige dag, en ook voor ons de chauffeurs natuurlijk. en voor harold, ga ergens anders zagen. als wij er niet zijn heb jij geen eten of drank of wat dan ook in u huis. als er geen transport is had je niet eens een huis!! en dat kabaal is maar 1maal in het jaar,als je daar niet tegen kan verhuis dan naar een hutje in de bergen. Het was een heerlijke fantastische dag!
zonder transport staat alles stil.nl
Geplaatst op: 17-9-2011 / 18:24 -
heerlijk toch voor die mensen dat ze lekker zichzelf mogen zijn en veel lol hebben. enne naamgenoot, zit niet zo te zanniken daarover er zijn ergere dingen op de wereld. anders moet je op een hutje in de hei gaan zitten.
Geplaatst op: 17-9-2011 / 15:57 -
Nogmaals@ Harold:
Mijn vorige reaktie was natuurlijk sceptisch bedoeld.
Gun je medemens ook een dagje super plezier. Vervelend dat mensen er last van hebben.
Geplaatst op: 17-9-2011 / 15:55 -
@Harold.
Helemaal mee eens. Er zijn ook mensen die 's-nachts werken en overdag graag willen slapen.
Laat die herrie maar achterwegen. Zeer onnodig. Er zijn genoeg alternatieven. Alleen al rijden is ook bijzonder voor die mensen. Ga op het eurocircuit rondjes rijden ofzo.
Geplaatst op: 17-9-2011 / 15:53 -
De meest irritante zaterdag van het jaar is weer begonnen. Kan dat asociale geclaxonneer écht niet achterwege blijven? Belachelijk dat er sowieso een vergunning afgegeven wordt voor dit soort evenementen. Niet meer van deze (duurzame) tijd om volstrekt onnodig CO2 en decibels uit te braken op je vrije zaterdag.
Geplaatst op: 17-9-2011 / 14:15 -
ik verheug me weer op de dag van morgen om met de client waar ik vrijwilliger van ben de dagje truckrun te gaan ondernemen als ik zie zoals die mensen met een beperking genieten , geniet ik dubbel
Geplaatst op: 16-9-2011 / 22:16 -
Ik ga net zoals onze zingende DJ Kees voor de eerste keer deelnemen aan dit fantastische evenement! Ik heb er al zin in!
Geplaatst op: 15-9-2011 / 23:23 -
Ik ga dit jaar voor het eerst mee als chauffeur op een auto van Lensveld uit Vlaardingen. Ik verheug me nu al op deze vast en zeker fantatische dag!
Groetjes Kees de zingende DJ
Geplaatst op: 11-9-2011 / 11:00 -
hoi met mijn gaat het goed
ik heb er heel veel zin in de truckrun
zatedag en de avond ook want er komen leuke mensen op treden heb ik gezien en wel hoop dat mooi weer is dan veel plezier ellenmaal en tot 17 september groetjes van mieke sprengers doeiiiii:$
Geplaatst op: 06-9-2011 / 18:51 -
hallo
wij willen johan van wagen 41 bedanken voor de gezellige rit
volgendjaar gaan we zeker weer bij johan in de wagen reserveer maar die vast johan
bij transport voets uit eersel
groetjes van niels en miranda
Geplaatst op: 23-10-2010 / 19:22 -
www.truckrunvalkenswaard.hyves.nl
Geplaatst op: 02-10-2010 / 16:08 -
Wij demi{4 jaar}en de oppas {Maria},willen mieke en leon van wagen 44 hartstikke bedanken voor een geweldige mooie rit.Leon nam zelfs onze wandelwagen mee.Dat kwam goed uit,want we zijn niet uitgestapt bij het begin punt.Voor volgend jaar hangt er geen lintje bij leon aan de truck,maar staat er een bordje gereserveerd voor demi.Truckers allemaal hartstikke bedankt
Geplaatst op: 28-9-2010 / 23:13 -
Het was weer een topdag voor iedereen die zich er weer voor heeft ingezet.
En zelfs het weer zat mee.
En de gasten hadden weer een dag waar ze het hele jaar aan terug kunnen denken.

Groeten van Ed,René,Wesley en Bart
Van Elst Bv Geldrop
En tot volgend jaar maar weer.....!!!
Geplaatst op: 27-9-2010 / 20:02 -
Ieder jaar weer geweldig hoe blij je die gasten kunt maken met een simpel rondje te rijden. Groeten en tot volgend jaar, de jongens van "Van Rooijen Logistiek B.V. Eindhoven".
Geplaatst op: 21-9-2010 / 23:11 -
Hallo,
Ook ik wil de chauffeur's Harrie en Harrieke van de Van Gompel bus super bedanken. Was de eerste keer dat ik mee kon en het was in 1 woord GEWELDIG!!!!! Bedankt CHAUFFEUR'S, Van Gompel en Wim van der Heiden.;-)
Geplaatst op: 20-9-2010 / 11:28 -
Hoi organisatie vrijwilligerd en Chauffeurs bedankt voor deze geweldige dag Ik heb Met chauffeur Harrie een geweldige tockt mogen beleven en ben er volgend jaar er weer zeker bij met mijn vrieden
Groetjes Patrick
Geplaatst op: 20-9-2010 / 09:37 -
aan alle medewerkers van de truckrun namensde chauffeurs van van/den hoogen transport het was weer een geweldige dag bedankt en tot volgend jaar
Geplaatst op: 19-9-2010 / 22:35 -
het was in een woord weer geweldig !!!!!
organisatie proficiat met jullie jubileum en tot hoppelijk volgend jaar ???
Geplaatst op: 19-9-2010 / 18:44 -
iedreen bedankt! voor deze gezellige leuke dag groetjes, voets transport eersel
Geplaatst op: 19-9-2010 / 12:22 -
Organisatie Bedankt!

Het was een super gave dag!

Chauffeur Smolders Westerhoven.
Geplaatst op: 18-9-2010 / 23:22 -
groetjes aan alle chauffeurs die mee doen aan de truckrun in valkens waard .maar het meest voor mijn eigen mannetje henri hendrickx
en zijn chauffeurtjes van van spreuwel in uit eindhoven.
veel plezier allemaal.
Geplaatst op: 18-9-2010 / 11:53 -
Heel veel plezier vandaag voor iedereen die bij de truckrun mee doet. Het is mooi weer dus wij staan in bladel weer te zwaaien.
Groetjes Monique ;-)
Geplaatst op: 18-9-2010 / 11:13 -
hoi allemaal ik heb er veel zin in de truckrun ik rij met Ronnie van assme daar rij ik heel veel mee en een goeide vriend van mij die rijd ook altijd mee en die kent ronnie ook.
ik kijk er naar uit.
groetjes van maartje verhoeven.
Geplaatst op: 12-9-2010 / 15:49 -
Ik hoop dat het dit jaar weer zo'n mooi weer is. Dit jaar rij ik weer mee. Ik heb er nu al weer zin in om met de gehandicapten te gaan rijden. Mvg Erik Hendriks :-)
Geplaatst op: 04-4-2010 / 04:52 -
Hallo,

Wij zijn studenten van Human Technology. Voor onze studie moeten we een instap voorziening maken voor een kano.
Graag u hulp hierbij doormiddel van het volgende enquete in te vullen:
http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=36009

met vriendelijke groet,
de studenten van Human technology Groningen
Geplaatst op: 04-3-2010 / 14:23 -
hallo het was dit jaar weer gezellig, ja chauffeur zonder bijrijder dat komt denk dat je van buitenaf niet kon zien of de truck bezet was of niet een jaar(2008) daarvoor hadden ze een mooie lintje voor aan de spiegel te hangen dat was duidelijker voor iedereen !!!
maar waar zijn de foto van 2009 gr :
Geplaatst op: 07-10-2009 / 20:33 -
waar blijven de foto's van 2009???
Geplaatst op: 07-10-2009 / 13:10 -
En nu even wat gezelligs...
Er staan foto's van het optreden van Alexia op de truckrun in dit album:

http://www.mijnalbum.nl/Album=8PTBWERU

Ga gewoon even kijken...en nagenieten.

groetjes Esther
Geplaatst op: 30-9-2009 / 08:46 -
Foto's truckrun 2018
20180915-091858.jpg41991958-1387954804640256-2979112723800915968-o.jpg41991600-1085248161645068-5434369806927134720-o.jpg41744459-1137545339728199-6567186032750493696-n.jpg41742970-1387954837973586-6468538566765969408-o.jpg
Foto`s truckrun 2017
16427732-1831556136871857-3920848898179812711-n.jpg20170916-080457.jpg21551956-1417433374961018-3052221414921315802-o.jpg
Foto`s truckrun 2016
14310400-847379178695197-528093795777947564-o.jpg14322440-1264734090237837-8414744235578207469-n.jpg14305406-847999245299857-1864301833954963781-o.jpg14305324-10205605316772103-7447524567575385936-o.jpg14324259-1171171382957443-8008658411368700617-o.jpg14311312-1171171092957472-4333984638195045852-o.jpg